Relatiegeschenk? 
Koekjesverkoop? 
Verkooppunt worden?

— Met onze speculaas verwen je iedereen —

Speculaaspakket

Schenk je personeel of klanten een speculaaspakket als blijk van appreciatie. Zet op feestdagen zoals Sinterklaas en eindejaar je klanten of medewerkers extra in de bloemetjes. We stellen eigenhandig pakketten samen met onze artisanale speculaas, zodat je zelf kan kiezen wat er in het pakje zit. Ook een apart themafiguur kan natuurlijk! Laat je ons zelf beslissen voor een bepaald budget? Dat gaat ook! Bestel op tijd, zodat we de bestelling zeker kunnen garanderen. 

Geschenkmanden

Een geschenkmand of koekjesdoos gevuld met al onze specialiteiten —de drie soorten speculaas, bruine en witte speculaas met chocolade en de typische chocoladezoenen— is altijd een voltreffer! We kunnen ook een geschenkmand vullen met enkele specialiteiten en aanvullen met andere streekproducten zoals confituur, koffie, peperkoek, snoepjes en likeurproducten. Wat mag er in jullie pakket?

Koekjesverkoop

Wil je met je vereniging of club onze speculaas verkopen om geld in te zamelen? Leuk! Als je een actie doet met jouw organisatie, kan je ons altijd contacteren. Met een ambachtelijke koekjesverkoop kan je jouw actie kracht bijzetten. Bij grote hoeveelheden speculaas kunnen we overleggen om een verkoopkorting te geven. 

Verkooppunt worden?

Wil je onze Belgische speculaas verkopen in je winkel? Zowel onze drie typische speculaassoorten zonder chocolade, de bruine en witte speculaas mét chocolade en de chocoladezoenen kunnen je assortiment aanvullen. Contacteer ons als je interesse hebt om een verkooppunt te worden. 

Bel of mail ons jouw wens


Een heerlijk geschenk

— Verras familie, vrienden, collega’s of klanten —

Een lekkere geschenkmand als cadeau voor je vriend(in) of familie? Een attent relatiegeschenk voor personeel of klanten? Met onze speculaaskoekjes verwen je iedereen! Je geschenkmand stellen we op maat samen. Kies tussen speculaas, chocolade, confiserie, snoepgoed en andere delicatessen.

Bespreek je geschenk met ons

Om uw surfervaring te verbeteren maakt Aerts Speculaas gebruik van cookies. Meer informatie   OK